St. Dionysius

PSZ Het Peutersoosje

Peutercentrum Het Peutersoosje is gevestigd in de basisschool. Ideaal voor uw peuter om al een beetje kennis te maken met 'de grote school'. Het geeft uw peuter een mooie start als hij of zij straks op 4-jarige leeftijd doorstroomt naar deze basisschool. Maar dat is zeker geen verplichting. U bent vrij om te kiezen. Wellicht praktisch om te weten is dat er goede parkeermogelijkheden zijn bij de peuterspeelzaal.

Fijn ongedwongen spelen
Maar eerst mag uw peuter nog twee jaar heerlijk ongedwongen spelen, knutselen, in de poppenhoek spelen, nieuw speelgoed ontdekken en ravotten in dit mooie, grote peutercentrum.

Kringgesprek
Elk dagdeel bij Het Peutersoosje wordt begonnen met een kringgesprek. Samen zitten, vertellen over thuis, de vakantie, opa of oma, de aanstaande verjaardag of bijvoorbeeld een thema. Luisteren naar de pedagogisch medewerker en ook naar de andere kindjes. Terwijl ze op hun stoeltjes moeten blijven zitten. Best moeilijk. Een bijzonder begin van de ochtend. Het kringgesprek wordt afgesloten met een openingslied, waarna de peuters vrij mogen spelen.


Peuterspeelzaal & Peuteropvang
Het Peutersoosje - Schinnen
Oude Markt 14
6365 CJ Schinnen

telefoon
06-51847885

openingstijden

maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.30 - 11.30 uur

VVE Puk & Ko


maximale groepsgrootte 16 peuters

LRKP-nummer 390939067


Mail:
jacqueline.blezer@spelenderwijs.nl
ingrid.cremers@spelenderwijs.nl

 

site bestuur: www.spelenderwijs.nl